Vakantiehuizen honden mogen mee!


Honden mee op vakantie

Een vakantiehuis vinden waar uw honden zijn toegestaan is niet altijd eenvoudig. Vaak staat er niet aangegeven hoeveel honden er mee mogen en zijn er restricties op het aantal honden en zijn de huisjes niet altijd even hondvriendelijk. Wij snappen dat dit voor u als hondenbezitter heel lastig is en wij proberen het u zo makkelijk mogelijk te maken met het vinden van een geschikte vakantiewoning voor u en uw honden.

Hondentoegestaan.nl is overgenomen en nu onderdeel van het bedrijf Hondenopvakantie en wij zijn gespecialiseerd in het zoeken naar hondvriendelijke vakantiehuizen. Wanneer u via onze site zoekt, zullen wij u doorverwijzen naar onze gespecialiseerde website in hondenvakanties, zodat u direct eenvoudig een huisje kunt boeken en zeker weet dat uw honden welkom zijn.

Wij werken hard om u een ruim aanbod te geven voor vakanties met honden. Met een groot aanbod en goede zoekmogelijkheden kunt u gemakkelijk uw vakantiehuis vinden! Via ons vind u meer dan 30.000 vakantiewoningen waar u met uw honden welkom bent.

Huisje met omheinde tuin

Huur eenvoudig een huisje met omheinde tuin waar uw hond niet uit kan ontsnappen. Bekijk snel ons overzicht met de beste omheinde vakantiehuizen die u direct kunt boeken.

Omheinde vakantiehuizen honden toegestaan

Aan de kust met hond

Ga op vakantie met uw hond naar de kust en huur een van de vele vakantiehuizen die wij aanbieden op onze site. De huizen liggen op soms wel 100 meter van het strand.

Vakantiehuizen aan zee honden toegestaan

Met 3 honden of meer

Heeft u 3 of meer honden? Via ons kunt u vele vakantiewoningen vinden waar u met 3,4,5 of zelfs 6 honden welkom bent! Kijk daarom snel naar alle mogelijke huizen.

omheinde vakantiehuizen honden toegestaan

Veluwe met hond

Een populaire bestemming om met de hond op vakantie te gaan, is de Veluwe. Lekker samen op pad in dit natuurgebied van Nederland. Boek nu uw huisje op de Veluwe.

Vakantiehuizen Veluwe honden toegestaan

Naar welke landen wilt u op vakantie?

Stap in de auto en ga eropuit met uw hond(en). Het voordeel van een hond is dat ie overal gewoon mee kan en dus ook op vakantie. Ook in het buitenland kan ie gewoon mee. Wel zijn er altijd regels en uitzonderingen waar u zich aan dient te houden wanneer u uw honden meeneemt buiten onze landsgrenzen. Laat u zich daarom eerst goed informeren en meer informatie is te vinden op de website van het LICG.

vakantiehuis Nederland honden toegestaan

Vakantie in Nederland met hond

Nederland is het vakantieland bij uitstek om uw hond mee te nemen. Er zijn vele vakantieparken waar honden zijn toegestaan en vaak beschikken ze ook nog over een omheinde tuin en zijn er mooie wandelgebieden in de buurt waar de honden veelal kunnen loslopen.

Neem uw hond mee naar de Veluwe en duik samen de natuur in. Wandel door de bossen en loop samen door het nationale park in dit prachtige gebied. Of bezoek de Loonse en drunense duinen en wandel over de zandvlaktes met uw hond. Een andere optie is bijvoorbeeld Ameland of bezoek Texel met uw hond. Op vele plaatsen op het strand mag uw hond gewoon loslopen, dus de ideale strandvakantie voor u en uw hond. Er zijn opties genoeg en uiteraard kunt u via ons voldoende vakantiehuisjes vinden waar u met uw hond terecht kunt in Nederland.

vakantiehuis Duitsland honden toegestaan

Vakantie in Duitsland met hond

Duitsland is bij uitstek het land om met uw hond op vakantie te gaan. Het land is groot, heeft veel ruimte en veel wandelgebieden. Bezoek de populaire gebieden zoals het Sauerland, de Moezel of de Noordzee kust. Of ontdek de Oostzee waar het ook heerlijk vertoeven is met de hond aan de vele stranden die er zijn. Als u even iets verder rijdt naar het zuiden van Duitsland, dan vindt u het Zwarte woud en Beieren waar u heerlijk kunt wandelen met uw hond(en) in deze prachtige gebieden.

Natuurlijk zijn er in Duitsland vele huisjes te boeken waar u met uw hond welkom bent. Ook is er een ruime keuze aan huizen waar u met 3 of meer honden terecht kunt. Er zijn vele huisjes in de natuur beschikbaar, met een omheinde tuin of u huurt een huisje aan het strand. Kortom: Duitsland is het land waar u moet zijn voor een heerlijke vakantie met uw hond(en).

vakantiehuis België honden toegestaan

Vakantie in België met hond

Vakantie met uw hond bij onze zuiderburen? België is een veelzijdig land met een korte maar mooie kuststrook waar ook veel mogelijkheden zijn om met de hond te wandelen en waar ook veel vakantiehuizen te vinden zijn waar honden welkom zijn. Natuurlijk biedt België met de Ardennen een vakantiebestemming bij uitstek om met uw honden op vakantie te gaan. Dit natuurgebied nodigt uit tot lange wandelingen in de Luxemburgse Ardennen: bezoek de watervallen van Coo of vindt uw rust in 1 van de vele vakantiehuizen in dit gebied. Daarnaast biedt België met de Kempen en Belgisch Limburg ook prachtige natuurgebieden om met uw honden te vertoeven.

België is makkelijk aan te rijden via een autovakantie en zijn er vele vakantiehuizen beschikbaar waar u met uw honden welkom bent. In de Ardennen zijn er vele luxe vakantiehuizen met een binnenzwembad te vinden en vele vakantiehuizen in België beschikken ook over een omheinde tuin.

vakantiehuis Frankrijk honden toegestaan

Vakantie in Frankrijk met hond

Frankrijk is een populair land voor hondenbezitters. Men bezoekt niet zozeer het zuiden van Frankrijk, want vaak is er het warm en ook ver rijden met honden in de auto. Vooral de Opaalkust is in trek bij de hondenbezitters, vanwege de lange stranden. Ook Bretagne is een populaire bestemming en is binnen afzienbare tijd aan te rijden. Ook in Frankrijk zijn er vele vakantiehuizen waar u honden mee mogen en een aanzienlijk deel bevat ook een omheinde tuin, zodat u ook bent verzekerd van enige privacy en uw hond lekker in de tuin kan wandelen zonder weg te lopen.

Wilt u wat anders dan de kust? Bezoek dan de Vogezen of de Jura. Dit gebied is makkelijk aan te rijden en biedt u en uw honden prachtige uitdagende wandelingen in het bergachtige gebied. Met de vele vakantiehuizen in dit gebied moet ht eenvoudig zijn om een geschikte vakantiewoning te vinden.

vakantiehuis Denemarken honden toegestaan

Vakantie in Denemarken met hond

Als er in één land veel te doen is voor honden, dan is dat wel Denemarken. Het land heeft kilometers lange stranden waar u bijna het hele jaar met uw honden op het strand kan bivakkeren, behoudens enkele maanden in de zomer wanneer ze aangelijnd moeten zijn. Wilt u wat anders dan het strand? Dan zijn er nog vele hondenbossen te vinden in Denemarken waar uw hond zich zeker niet zal vervelen. Denemarken bestaat uit vele eilanden, waarvan de grootste schiereiland Seeland is. Vanuit Groningen bereikt u de Deens grens al binnen 5 uur. Denemarken heeft vele vakantiehuizen waar 2 honden zijn toegestaan en een aantal beschikken ook over een binnenzwembad.

De vakantiehuizen in Denemarken zijn meestal ruim opgezet en beschikken over een ruim terras met een grote tuin en zijn eenvoudig te boeken via onze partners. Wilt umet uw hond naar Denemarken? Wacht dan niet langer en boek snel uw hondvriendelijke woning in Denemarken.