Over ons

Welkom op de website van Hondentoegestaan.nl. Het domein Hondentoegestaan.nl bestaat sinds 2007 en is destijds opgericht omdat er weinig websites waren die zijn gericht op hondenbezitters. Vaak was het zo dat men op andere sites kon zien of er honden waren toegestaan, maar bijvoorbeeld niet hoeveel en meestal is de standaard maar maximaal 2 honden bij een vakantiehuis. Daarom focussen wij op wat belangrijk is voor hondenbezitters, zoals:

De originele eigenaar van Hondentoegestaan.nl was er helaas mee gestopt, maar wij van het bedrijf Hondenopvakantie hebben het domein overgenomen en zullen de website voortzetten en verder ontwikkelen. Wij beheren een groot en uniek aanbod aan vakantiehuizen waar honden welkom zijn en de website van Hondenopvakantie is ook aangesloten bij de Thuiswinkelwaarborg, waardoor de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd is en elke keer weer wordt getoest aan de geldende standaarden.

Kortom: u bent hier aan het goede adres om uw volgende vakantie met uw hond(en) te boeken. Kijk daarom snel naar ons aanbod en laat u verrassen door de diverse vakantiewoningen en zoek naar wat voor u belangrijk is! Wij van Hondentoegestaan.nl wensen u alvast een fijne vakantie!