Aanraders

Naam
Van hoog naar laag sorteren

20 per pagina

3 artikel(en)

 1. Grunwald

  Grunwald ***

  € 432,00
  Dit ruime vakantiehuis met een verhoogde ligging bevindt zich op slechts 50 meter van het meer. Het omheinde perceel is in de buurt van de bossen. Het huis is modern en de gezellige open haard zorgt voor een aangename sfeer in de avond (het hout voor de open haard dient u apart te betalen) wordt afzonderlijk in rekening gebracht. Op het grote, open terras kunt u vele uren buiten doorbrengen. Voor de actieve gasten, zijn twee fietsen beschikbaar. Maar ook zonaanbieders komen op de ligstoelen aan hun trekken.
  • 8 personen
  • 2 huisdieren
  • Gelegen in Grunwald / Ermland-Mazurië
 2. Heringhausen

  Heringhausen ***

  € 334,00
  Dit mooie appartement ligt op de eerste verdieping van een goed onderhouden huis in het kuuroord Heringhausen. Geniet vanaf het eigen balkon van het uitzicht op de de bergen van het Sauerland en de nabijheid van de Diemelsee die op loopafstand ligt. Hier komen watersporters aan hun trekken. Er zijns een boten- en kanoverhuur, rondvaarten, mogelijkheden om te vissen, surfen en nog veel meer. Een groot aantal van de goed gemarkeerde wandelroutes zoals de kwaliteitswandelroute Diemelsteig alsook vele aaneengesloten wandelpaden maken de schoonheid van het landschap bereikbaar, dat bekoort door de afwisseling van bos en weide, bergen en dalen. Maar ook uitstapjes in de omgeving zijn mogelijk: Attagrot in Attendorn, Burg Bilstein, Panorama Park Sauerland Wildpark, Fort Fun Abenteuerland.
  • 6 personen
  • 3 huisdieren
  • Gelegen in Heringhausen / Sauerland
 3. Résidence L'Écrin des Sybelles 3
  Ruim 2 kamer appartement met cabine voor 6 personen. Naast dit appartement (FR-2578) zijn er nog appartementen te huur voor 4 (<a href="http://www.chalet.nu/vakantiehuisje-frankrijk/FR-2577.html" title="Vakantiehuis in frankrijk">FR-2577</a>), 6 (<a href="http://www.chalet.nu/vakantiehuisje-frankrijk/FR-2579.html" title="Vakantiehuis in frankrijk">FR-2579</a>) en 8 personen (<a href="http://www.chalet.nu/vakantiehuisje-frankrijk/FR-2575.html" title="Vakantiehuis in frankrijk">FR-2575</a>).
  • 6 personen
  • 2 huisdieren
  • Gelegen in La Toussuire / Noord Alpen
Naam
Van hoog naar laag sorteren

20 per pagina

3 artikel(en)